Till startsidan för Gullspång kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Bio och Filmstudio

I Gullspång finns den klassiska Centrumbiografen. Där visas de nyaste filmerna från den största av filmdukar. Bion är digitaliserad och har 3D. Popcorn, godis och dricka finns att köpa. Se vilka filmer som visas på bion i Gullspång under länkar här på sidan.

Välkomna till filmens magiska värld!

Filmstudio
Två gånger om året anordnas Filmstudio i Gullspång. Man visar då fyra noga utvalda filmer. Samlingsbiljett till alla fyra filmerna kostar 220 kronor.
Biljetten finns att köpa på biblioteken i Hova och Gullspång och biografen. Alla filmstudions filmer börjar klockan 19.30. Under hösten 2016 anordnas Filmstudion på Gullspångs Centrumbio. Det visas fyra noga utvalda filmer, se nedan.

 • Onsdagen den 21 september visas Systrarna
  Systrarna Sachi, Yoshino och Chika bor tillsammans i Kamakura. När deras far, som de inte träffat på 15 år, plötsligt dör packar de sina väskor för att ta sig till begravningen. Där träffar de sin lilla halvsyster de aldrig tidigare mött och inser att hon lever ett ensamt liv. Efter en snabb överläggning erbjuder de sin nyfunna syster att komma att bo med dem. Ett beslut som kommer att förändra livet för alla inblandade.

 • Onsdagen den 12 oktober visas The dressmaker
  När Tilly (Kate Winslet) för första gången sen barnsben återvänder till sin inskränkta hemby för att ta hand om sin sjuka mor (Judy Davis), är hon en fullärd sömmerska av världsklass. Samtidigt som hon syr klänningar som får människor att blomstra, svartnar relationerna med dem som en gång fick henne att lämna staden.

 • Onsdagen den 2 november visas Den andra mamman
  Den hårt arbetande hushållerskan Val bor hos sina arbetsgivare, en välbeställd familj ur den brasilianska övre medelklassen. Hennes egen dotter har fått växa upp på annat håll. När den snart vuxna dottern plötsligt dyker upp, ställs alla outtalade klassbarriärer som finns i hemmet på ända och kaos uppstår.

 • Onsdagen den 23 november visas Captain Fantastic
  Ben har skapat ett paradis för sig och sina sex barn i nordvästra USAs djupa skogar, lagom långt bort från övrig familj och vänner. Där uppfostrar han dem till att bli starka, bildade och självständiga individer. Men en plötslig händelse tvingar den udda familjen att lämna sitt trygga hem och återvända till civilisationen. Där tvingas Ben försvara och utvärdera det sätt han valt att leva med sina barn inför både sig själv, barnen och sin omgivning. Det råder ingen tvekan om att han är världens bästa pappa, men frågan är om sättet han valt att leva verkligen passar dem alla.

Sidan senast uppdaterad: 2016-10-07

Relaterad information

Kontakt

Anders Wallgren
Biografansvarig, Filmstudion
Telefon: 070-6514716
Centrum Bio
Storgatan 9
54731 Gullspång

Länkar

Filmer på bio i Gullspånglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakta oss

Adress

Gullspångs Kommun
Torggatan 19
Box 80
548 22 Hova

Telefon

0506-360 00

Samarbetskommunerna
Mariestad kommuns
Töreboda kommun